Hydinové pečienky dusené s jablkami a cibuľkou s Rösti

Food Service

Riešenia pre profesionálov v gastronómii

Hydinové pečienky dusené s jablkami a cibuľkou s Rösti

Suroviny pre 1 porciu:

hydinové pečienky 300 g
jablká 2 ks
cibuľa 2 ks
Rösti Rounds McCain 6 ks
múka
soľ
čierne korenie
majorán
rastlinný olej na smaženie

 

Príprava:

Pečienky opláchnuť a očistiť od blán, jablká umyť, pokrájať na osminky a vybrať jadierka, cibuľu nakrájať na mesiačiky.
Na rozpálenú panvicu položiť pečienky obalené v múke, po chvíli smaženia
pridať cibuľu a jablká. Znížiť oheň a dusiť približne 10 min, dochucujúc soľou, čiernym korením a majoránom.
Usmažiť Rösti vo vyššej vrstve oleja (fritéza: čas približne 4 min, teplota 175 °C) do zlatista.
Podávať, ukladajúc na tanieri s Rösti kompozíciu zo všetkých ingrediencií.