Údený losos na Rösti s chrenovým krémom, kôprom a citrónom

Food Service

Riešenia pre profesionálov v gastronómii

Údený losos na Rösti s chrenovým krémom, kôprom a citrónom

Suroviny pre 1 porciu:

Plátky údeného lososa, jedno malé balenie 100–150 g
Rösti 3-Kant McCain (trojuholníky) 4 ks
smotana na šľahanie 36% 300 ml
strúhaný chren 1 fľaštička
čerstvý kôpor
citrón
 

Príprava:

Usmažiť Rösti vo vyššej vrstve oleja (fritéza: čas približne 4 min, teplota 175 °C) do zlatista a nechať vychladnúť.
Smotanu vyšľahať a zmiešať s chrenom.
Plátky lososa jemne zvinúť do tvaru ruže, pomocou tuby naplniť krémom a položiť na Rösti.
Ozdobiť kôprom a citrónom.